تشخیص اختلال نعوظ

تشخیص اختلال نعوظ
آنچه می خوانید...

تشخیص اختلال نعوظ توسط بهترین اورولوژیست در تهران

اختلال نعوظ از جمله اختلالاتی است که می تواند روی زندگی زناشویی تأثیر بسیار منفی بگذارد. برای درمان این مشکل باید در سریع ترین زمان به پزشک مراجعه کرد و تحت درمان قرار گرفت. درمان این مشکل به شما کمک خواهد کرد تا زندگی زناشویی شما در بهترین مسیر ممکن قرار بگیرد. ما در ادامه به علت ایجاد این اختلال، روش تشخیص و درمان این اختلال بیشتر خواهیم پرداخت.

علت ایجاد اختلال نعوظ

متأسفانه اختلال نعوظ (ED) یکی از ناتوانی های جنسی شایع در میان آقایان است که این اختلال باعث می ‌شود تا آقایان به راحتی قادر نباشند به ایجاد رابطه جنسی فکر اقدام کنند. معمولاً آقایان بعد از تحریک جنسی با افزایش جریان خون در شریان های آلت تناسلی خود روبرو می شوند که همین امر باعث می‌ شود تا ماهیچه هایی که رگ های خونی آلت تناسلی در آن وجود دارد، منقبض شده و همین امر باعث ایجاد نعوظ می‌شود و تنها زمانی نعوظ به پایان می رسد که خون در رگ های خونی که در آلت تناسلی قرار دارد، توسط سیاهرگ های آلت تناسلی به جهت خارج از آلت، جریان خود را در پیش بگیرد.
می توان گفت تحریک جنسی آقایان بسیار پروسه پیچیده ای را طی می کند؛ چرا که هورمون ها، ماهیچه ها، اعصاب، مغز و بعضی از رگ های خونی به راحتی با یکدیگر درگیر می شوند و در این میان، اختلالی مانند نعوظ می تواند به خاطر استرس، نگرانی های روانی و سبک زندگی نامناسب به وجود آید.
بالا رفتن سن، فشار خون بالا، کلسترول بالا، مصرف الکل، دیابت، بیماری قلبی، بیماری عروقی، اضافه وزن، مصرف دخانیات، افسردگی، استرس، اضطراب و مشکلات احساسی همگی از جمله مواردی هستند که می توانند باعث عدم نعوظ در آقایان شوند که می‌توان گفت مغز یک نقش بسیار مهم رادراین بین ایفا می ‌کند.

تشخیص اختلال نعوظ
تشخیص اختلال نعوظ

اورولوژیست کیست؟

حال که در مورد اختلال نعوظ با شما صحبت می کنیم، بهتر است بدانید که برای درمان این اختلال شما باید به یک اورولوژیست ماهر و کاربلد مراجعه کنید. شاید از خود بپرسید که اورولوژیست کیست؟ متخصصی که در زمینه بیماری های مربوط به دستگاه ادرار آقایان و بانوان و اندام تناسلی مردان فعالیت می کند و کسانی که در این رشته تخصص دارند، اورولوژیست نامیده می شوند؛ یعنی متخصصی که بتواند به تشخیص، تعیین و درمان انواع اختلال ها و بیماری های مربوط به این حوزه بپردازد.
در این بین، این متخصص می تواند به کنترل وضعیت های مختلفی همچون عفونت مجاری ادرار، سرطان مثانه، سرطان پروستات، سنگ کلیه، بی اختیاری ادرار، بزرگ شدن غده پروستات و بسیاری از موارد این چنینی دیگر بپردازد. اورولوژیست بعد از اینکه فارغ التحصیل می شود، ۵ سال تعلیم می بیند و 12 ماه آموزشی در حوزه جراحی عمومی و ۳۶ ماه در اورولوژی بالینی در حال خدمت است. سپس بعد از پشت سر گذاشتن این دوره ها زمان باقی مانده را در حوزه جراحی عمومی پروژه بالینی با رشته های مرتبط با رشته خود سر و کار دارد.

تشخیص اختلال نعوظ توسط اورولوژیست

برای تشخیص اختلال نعوظ شما باید به بهترین اورولوژیست تهران مراجعه کنید پزشک سابقه جنسی شما را مورد بررسی قرار می دهد و با معاینه فیزیکی و همچنین آزمایش هایی که درخواست می کند، می تواند به تشخیص اختلال شما بپردازد. در این بین، آزمایش ها می توانند بیماری های زمینه ای شما را مشخص کنند. در ادامه به بررسی این روش های تشخیصی بیشتر خواهیم پرداخت.
• معاینه فیزیکی
معاینه فیزیکی بدین صورت است که پزشک پرونده پزشکی شما را در ابتدا مورد بررسی قرار می‌دهد و به معاینه فیزیکی شما می پردازد. در این معاینه می تواند به تشخیص گردش خون شما بپردازد؛ چرا که تشخیص گردش خون باعث می شود که پزشک بداند آیا شما با مشکلات عصبی روبرو هستید یا گردش خون شما ضعیف است. می توان گفت هدف پزشک برای انجام این معاینه این است که با ناهنجاری های ناحیه تناسلی شما آشنا شود تا بتواند مشکل اصلی را که منجر به عدم نعوظ می شود را هر چه سریع تر پیدا کند.
• آزمایش های آزمایشگاهی
آزمایش های آزمایشگاهی هم برای روش های تشخیصی اختلال نعوظ مورد استفاده قرار می گیرند تا پزشک بتواند مشکلات جنسی آقایان را از طریق آزمایش ها به راحتی متوجه شود، می توان گفت این آزمایش ها می توانند به تشخیص سطح کلسترول خون، سطح قند خون، شمارش سلول های خونی و تست های عملکرد کبد کمک کنند.
اختلالاتی که پزشک در آزمایش ها متوجه می شود، می تواند به درمان هر چه سریعتر بیمار کمک کند. آزمایش های خونی شامل تستوسترون،کلسترول، قند خون و هورمون های تیروئید است و البته تست های دیگری همچون سونوگرافی برای بررسی جریان خون، تزریق یک محرک عروقی برای به وجود آوردن نعوظ در آلت تناسلی و تورم شبانه آلت تناسلی در کنار آزمایش ادرار را هم می توان از جمله تست های دیگری در نظر گرفت که پزشک به شما توصیه می کند انجام دهید.

درمان اختلال نعوظ توسط اورولوژیست

از نظر اورولوژیست اختلال نعوظ اگر به خاطر یک نوع بیماری زمینه ای به وجود آمده باشد با درمان عارضه، اختلال هم برطرف می شود، اما اگر به خاطر محدودیت جریان خون به آلت تناسلی این اختلال ایجاد شده باشد، ممکن است به دلیل سیگار کشیدن، فشار خون بالا و چاقی بتوان به ایجاد اختلال پی برد. در این بین، تغییرات سبک زندگی فرد می تواند بهترین راه حل باشد.
درمان این اختلال آنچنان کار سختی نیست البته اگر طبق دستور اورولوژیست انجام شود. انجام ورزش های منظم، کاهش وزن البته برای آقایانی که اضافه وزن زیادی دارند، رژیم غذایی سالم، جلوگیری از مصرف دخانیات، اجتناب از مصرف مشروبات الکلی، انجام تمرین های ورزشی مناسب کف لگن برای آقایانی که مبتلا به دیابت هستند و تغییر دادن داروهای فشار خون و ضد درد همگی از جمله روش های درمانی برای برطرف کردن عدم نعوظ موردتوجه قرار می‌گیرند که در این بین، هیچ گونه دارویی به هیچ عنوان بدون مشورت با اورولوژیست نباید قطع شوند که این داروها شامل سیلدنافیل (ویاگرا)، تادالافیل (سیالیس)، واردنافیل (لویترا) و آوانافیل (Stendra) هستند که در دسته بندی مهارکننده های فسفودی استراز-۵ (PDE 5) قرار می گیرند.

تشخیص اختلال نعوظ
تشخیص اختلال نعوظ

مراجعه به پزشک
دکتر سید حمیدرضا آرزه گر جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری یکی از بهترین متخصصان در حوزه اورولوژی است که با راه اندازی سایت توانسته به مراجعه کنندگان عزیز در تهران و خارج از تهران به نحو احسنت خدمات خود را ارائه دهد. اختلال نعوظ از جمله اختلالاتی به حساب می آید که می تواند مشکلات ریز و درشت زیادی را در سبک زندگی زناشویی به وجود آورد و به همین دلیل، درمان این اختلال را باید در اولویت قرار داد.

 

دکتر سید حمیدرضا آرزه گر

دکتر سید حمیدرضا آرزه گر

اورولوژیست
جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *