درمان کجی آلت تناسلی

درمان کجی آلت تناسلی
آنچه می خوانید...

درمان کجی آلت تناسلی دغدغه آن دسته از آقایانی است که به صورت مادرزادی و اکتسابی، از کج بودن آلت تناسلی خود رنج می برند و مشکلاتی را در حین برقراری رابطه جنسی و نعوظ احساس می کنند. امروزه درمان کجی آلت تناسلی با توجه به علت و علائمی که دارد؛ با عمل های غیر جراحی و جراحی، توسط پزشک متخصص اورولوژی امکان پذیر است.

بنابراین انتخاب روش درمانی صحیح و انجام آن توسط پزشک با تجربه از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطلب به بررسی اینکه علت کجی آلت تناسلی آقایان چیست و پزشک متخصص از چه روش هایی برای تشخیص و درمان این بیماری استفاده می کند؛ می پردازیم. برای دانستن اطلاعات بیشتر تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

 

بیماری کجی آلت تناسلی چیست و چقدر شایع است؟

کجی آلت تناسلی آقایان وضعیتی است که فرد به صورت مادرزادی با مشکل انحراف آلت تناسلی همراه است. کسانی که به صورت مادرزادی از این وضعیت رنج می برند؛ علائم آن را بعد بلوغ و در هنگام نعوظ احساس می کنند. اما علاوه بر بیماری مادرزادی؛ برخی از آقایان به دلیل افزایش سن، رابطه جنسی زیاد و ‌دلایل دیگر؛ به صورت اکتسابی از کجی آلت تناسلی رنج می برند. کج شدن آلت تناسلی آقایان در صورت اکتسابی بودن تحت عنوان بیماری پیرونی شناخته می شود.

در این بیماری فرد به دلیل تشکیل بافت اسکار در قسمت بیرونی آلت تناسلی؛ با مشکل کجی آلت همراه است. این بیماری در اکثر مواقع موجب می شود تا فرد هنگام نعوظ یا رابطه جنسی درد زیادی را تحمل کند. پلاک پیرونی ممکن است در هر نقطه از آلت تناسلی ایجاد شوند و باعث دردناک شدن روابط جنسی شود.

شیوع این بیماری در آقایان جوان بسیار کم است. معمولاً آقایان بالای 50 سال از کجی آلت تناسلی ناشی از ایجاد پلاک پیرونی در زیر آلت تناسلی رنج می برند.

درمان کجی آلت تناسلی
درمان کجی آلت تناسلی

چه کسانی بیشتر در معرض کج شدن آلت تناسلی قرار دارند؟

علاوه بر افزایش سن؛ عوامل زیادی هستند که ممکن است احتمال بروز این بیماری را در آقایان افزایش دهند. شایع ترین علت های کج شدن آلت تناسلی در آقایان عبارت است از:

  • شرکت در فعالیت های جنسی و غیر جنسی که می تواند باعث آسیب دیدن و شکستگی آلت تناسلی شوند
  • برقراری رابطه جنسی به صورت پوزیشن های غیر متعارف که می تواند باعث صدمه دیدن آلت تناسلی شود
  • افرادی که به صورت ژنتیکی از بیماری پیرونی رنج می برند
  • کسانی که در حین نعوظ با اختلال همراه هستند
  • کسانی که از بیماری دیابت رنج می برند
  • کسانی که سابقه درمان سرطان پروستات داشته اند
  • افرادی که در کودکی به شیوه غیر اصولی ختنه شده اند
  • آقایانی که از اختلال بافت همبند یا اختلال خود ایمنی رنج می برند

 

علائم کج شدگی آلت تناسلی در آقایان چیست؟

کج شدن آلت تناسلی آقایان ممکن است در مواقعی با درد شدیدی همراه باشد که بیمار نمی تواند آن را تحمل کند و برای درمان به پزشک متخصص مراجعه می کند. علائم و نشانه های کج شدن اندام تناسلی با توجه به علتی که دارد متفاوت است. اما مهم ترین نشانه هایی که اغلب افراد مبتلا به این وضعیت از آن رنج می برند عبارت است از:

  • تشکیل توده های سخت در اطراف آلت تناسلی
  • احساس درد شدید در هنگام رابطه جنسی
  • احساس درد در هنگام نعوظ
  • انحراف آلت تناسلی در هنگام نعوظ و غیر آن
  • کوتاه شدن و باریک شدن آلت تناسلی
درمان کجی آلت تناسلی
درمان کجی آلت تناسلی

روش های تشخیص کجی آلت تناسلی در آقایان

پزشک متخصص با معاینه فیزیکی بیمار به تشخیص و درمان کجی آلت تناسلی آقایان می پردازد. درصد کمی از بیماری های تناسلی وجود دارند که مانند کجی آلت تناسلی باعث ایجاد زخم یا اسکار می شوند. پزشک متخصص بعد از معاینه و بررسی اندازه بافت اسکار و محل تشکیل آن؛ برای درمان اقدام می کند.

در برخی موارد پزشک متخصص برای تشخیص دقیق تر به سونوگرافی آلت تناسلی آقایان می پردازد تا از طریق آن وضعیت آلت را در حالت نعوظ بررسی کند و بهترین راه حل را برای درمان کجی آلت تناسلی انتخاب کند.

 

درمان کجی آلت تناسلی در آقایان چگونه امکان پذیر است؟

پزشک متخصص بعد از بررسی آلت تناسلی آقایان در حالت عادی و نعوظ و تشخیص علت و نحوه درمان کجی آلت تناسلی، از روش های متعددی برای درمان استفاده می کند. ساده ترین راه حل برای درمان کج بودن آلت تناسلی آقایان؛ تزریق دارو است. متخصص اورولوژی با تزریق داروهای خاص به آلت تناسلی، می تواند در سنین بزرگسالی باعث درمان کجی آلت شود.

یکی دیگر از روش های درمان کجی آلت با استفاده از شاک ویو تراپی یا ESTW است در سالهای اخیر از امواج شوکی خارج بدنی (ESTW) جهت درمان استفاده میشود که یک روش غیر تهاجمی و موثر به نظر می رسد.

اما اگر علت کج شدن آلت تناسلی در آقایان؛ تشکیل بافت یا اسکار در ناحیه آلت تناسلی باشد، پزشک متخصص از طریق جراحی برای درمان این عارضه اقدام می کند. توجه داشته باشید که پزشک متخصص اورولوژی زمانی برای انجام جراحی اقدام می کند که بیمار به دلیل پلاک پیرونی یا اسکار قادر به نعوظ کامل نباشد و نتواند رابطه جنسی درستی را برقرار کند.

درمان کجی آلت تناسلی
درمان کجی آلت تناسلی

مراجعه به پزشک

با توجه به اینکه جراحی و درمان کجی آلت تناسلی در نقطه حساسی از بدن آقایان انجام می شود؛ بهتر است برای درمان آن از پزشکان متخصص و باتجربه ای کمک گرفته شود. بالا بودن تجربه و مهارت پزشک متخصص کمک می کند تا درمان کجی آلت آقایان با کمترین نگرانی و عوارض انجام شود.

دکتر سید حمیدرضا آرزه گر جراح و متخصص کلیه و مجاری اداری و متخصص اورولوژی، از پزشکان متخصص و با تجربه ای است که بیشتر از 11 سال است در زمینه درمان مشکلات آلت تناسلی آقایان فعالیت می کند. دکتر حمیدرضا آرزه گر با توجه به وضعیت این بیماری؛ از تکنیک های نوین و مطمئنی برای درمان استفاده می کند که در نهایت با عوارض و درد کمی همراه هستند.

دکتر سید حمیدرضا آرزه گر

دکتر سید حمیدرضا آرزه گر

اورولوژیست
جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *